Accu IBM Thinkpad x250

Published By Kopenaccu Bvgnhjdsr, 23 Oct 2017Accu IBM Thinkpad x250

De Accu IBM Thinkpad x230s is één van de eerste PC's die we hebben getest om de kracht van Intel's nieuwe achtste generatie Core i7-processors, maar dat is slechts één van de vele dwingende redenen om te kopen deze laptop convertibele hybride. De Yoga-920 biedt stellaire bouwkwaliteit en een lijst met goed-gedachte-uit functies waarmee u gemakkelijker een van de meest comfortabele Windows laptops op de markt. En dat is voordat je zelfs merken de verbazingwekkende levensduur van de batterij, de kracht van de Core i7 en de redelijke vraagprijs. Zeker, er zijn een paar onvolkomenheden, maar over het geheel genomen de Yoga 920 verdient een Editors' Choice award, ter vervanging van de HP Spectre x360 13 als de beste high-end convertible laptop beschikbaar op dit ogenblik.


De Accu IBM Thinkpad x240s op de legioenen van andere gladde ultraportables die voor uw geld concurreren. Onze test-eenheid sport een brons metallic finish op zowel het deksel en de onderkant van het chassis, al kunt u kiezen voor platina, koper of glas in plaats daarvan. Het is stijlvolle zonder flashy, hoewel het is een vingerafdruk magneet (zoals het aanraakscherm). De laptop meet 0,55 door 12.72 door 8,8 inch (HWD), ongeveer dezelfde grootte als de andere cabrio, hoewel de minder dure Dell Inspiron 13 7000$ 759.00 bij Amazon is een beetje dikker op 0,76 inch.


Het scharnier betekent dat het scherm door middel van 360 graden draaien kan, zodat u kunt de Accu IBM Thinkpad x240 als een conventionele laptop gebruiken of tablet, het op een tabel met behulp van het toetsenbord als een stand overeind, of in de Tent-modus gebruiken voor het bekijken van films. Het scharnier neemt de gehele breedte van het systeem — vergelijkbaar met wat u op de Microsoft Surface Book 2 vindt — en het is duidelijk anders dan de standaard split-scharnier-installatie aanwezig zijn op de meeste conventionele laptops evenals de HP Spectre x360 13$ 1,514.90 bij Amazon.


De Accu IBM Thinkpad x270 beheert nog steeds op 3.02 pond wegen. Dat is ongeveer het gemiddelde voor een ultradraagbare (bijvoorbeeld, de 13-inch MacBook Pro heeft hetzelfde gewicht), en het zal niet maken uw aktetas of grote handtas voelen zwaar beladen, maar het is verre van de lichtste optie. De HP Spectre x360 13 is een beetje lichter op 2,83 pond, en de conventionele LG Gram 13 tips de weegschaal op een featherlight 2.09 pond.


De weergaveopties zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Onze test-eenheid heeft de standaard 13,9 duimLCD 1,920-door-1.080-resolutie (full HD) In-Plane Switching aanrakingsscherm, hoewel u ook voor een 4K-display kiezen kunt. Kijkhoeken zijn uitstekend, en de kleuren zijn levendig, hoewel het glanzende oppervlak van het scherm in aanzienlijke schittering resulteert. Naast het scherm met uw vingers te onttrekken, kunt u de $60 Lenovo actieve Pen 2, een optioneel accessoire dat is ontworpen om het gevoel van het schrijven op papier nabootsen met behulp van beschikbare pennen te verhogen van wrijving. Het voelt inderdaad papier-achtige, en hoewel u waarschijnlijk meestal in tabletmodus schrijven zal, het scharnier is stevig genoeg om te voorkomen dat de weergave verplaatsen zelfs bij het schrijven in de Tent modus.


Het komt met een plastic houder, die past in de USB 3.0-poort aan de rechterkant van de Accu IBM Thinkpad x250 van de Yoga. Naast kijken uit naast al die gladde metalen en de rits op je laptop mouw verhinderen sluiten, houdt het plastic lipje de pen op een zodanige wijze dat het de power-knop bevindt zich naast de USB 3.0-poort blokkeert. Wij zijn veel liever met de Microsoft Surface-Pen die magnetisch aan de kant van hecht de Surface Book.


Is een touchpad die multitouch input lag de manier waarop andere Windows-pads doen zelfs wanneer ze zijn ingesteld op hogere gevoeligheid instellingen niet lijden onder het toetsenbord. Gebruikend twee vingers om te scrollen is zo naadloos als het op een Mac-laptop is, en er is uitstekende palm afwijzing, zodat u niet per ongeluk de cursor wanneer u aan het typen bent. Als het gaat om te klikken, echter Mac touchpads zijn superieur, omdat hun haptische feedback betekent dat het gehele oppervlak van de pad aanklikbaar, in plaats van alleen het onderste gedeelte zoals u op de Accu IBM Thinkpad x250s vindt.


Als met de meeste convertible 2-in-1s met geïntegreerde graphics, echter de Yoga-920 is niet een geweldige keuze voor games of grafisch-intensieve apps. Het niet schenden van de 30 kaders per tweede drempel op onze hemel en vallei gaming benchmarks, zelfs met middellange kwaliteitsinstellingen. Geen van de competitie veel beter, behalve voor de Microsoft Surface Book, die heeft een Nvidia grafische kaart, en de MacBook Pro, welke een superieure Iris Plus sporten geïntegreerde GPU.


batterij voor IBM ThinkPad X270s


De Yoga-920 is meestal stil, maar de ventilator geschopt in overdrive tijdens onze benchmark-tests en af en toe tijdens het browsen van resource-intensieve of slecht gecodeerd websites in Google Chrome — vooral Google Maps. Elke keer dat de ventilator in de wachtrij geplaatst, het was erg luid, maar het in de wachtrij geplaatst naar beneden weer zodra de gewraakte tabblad browser werd gesloten of test werd voltooid.


De Lenovo Yoga 920 heeft alles wat u nodig hebt van een slanke laptop — uitstekende prestaties en levensduur van de batterij, prachtige lichaamsbouw kwaliteit, en premie kijkt — en dankzij de pen en Tablet modi, u kunt zelfs gebruiken het om een schets van de illustratie of comfortabel Bekijk films in een krappe vliegtuig stoel. Enkele Windows rivalen kunnen overeenkomen met zijn prestaties, hoewel dat veranderen zal naarmate meer achtste generatie laptops gaan op de verkoop. Voor nu is het de beste Windows convertible die kunt u kopen, en een uitstekend alternatief voor de MacBook Pro als een statussymbool én een werkpaard voor creatieve professionals.